Valutaer:
Handlekurven 0 element
 

Hjem ::  Personvernregler

Personvernregler

Personvernregler

Respekter privatlivet til våre besøkende / kunder, noe som er svært viktig for oss. Vi tar online sikkerhet på alvor. For bedre å betjene deg og for å gjøre deg kjent med hvordan informasjonen din blir brukt på nettstedet vårt, har vi forklart vår personvernpolicy nedenfor.
1.Informasjonen vi samler inn
Vi tror det er viktig for deg å vite hva slags informasjon vi samler inn når du bruker nettstedet vårt. Informasjonen inneholder e-post, navn, firmanavn, gateadresse, postnummer, by, land, telefonnummer, passord og så videre. Vi samler denne informasjonen på flere forskjellige måter; Til å begynne med bruker vi informasjonskapsler som er nødvendige for å kompilere og samle ikke-personlig identifiserbar informasjon om de besøkende på vårt nettsted. Personlig identifiserbar informasjon består av informasjon som er unik for deg, for eksempel kredittkortnummer og bankkontonumre. Informasjonen er unik for deg.
2. Bruk av informasjon
Hjelp oss å gjøre dette nettstedet enklere for deg å bruke ved ikke å skrive inn informasjon mer enn en gang.
Hjelper deg med å raskt finne informasjon, produkter og tjenester.
Hjelp oss å lage innhold på dette nettstedet som er mest relevant for deg.
Varsle deg ny informasjon, produkter og tjenester som vi tilbyr.
Registrering og bestilling:
Under registreringen vil du bli bedt om å gi oss ditt navn, frakt- og faktureringsadresse, telefonnummer, e-postadresse og kredittkortnummer. I tillegg kan vi også spørre om ditt land slik at vi kan overholde gjeldende lover og forskrifter, og vi kan også be om kjønn. Disse typer personlige opplysninger brukes til faktureringsformål, for å oppfylle dine bestillinger, for å kommunisere med deg om bestillingen og nettstedet vårt, og for interne markedsføringsformål. Hvis vi opplever et problem når du behandler bestillingen din, kan vi bruke den personlige informasjonen du gir oss til å kontakte deg. E-post adresse:
Du registrerer deg for å bestille en bestilling og motta gratis salgsfremmende varsler. Vi informerer deg når vi mottar et nytt merke eller en ny produktstil; For å komme dit gode tilbud, registrerer du deg ganske enkelt for vårt nyhetsbrev. Din deltakelse i en konkurranse er helt frivillig, og du kan velge om du vil delta og avsløre informasjon til oss.
3. Personvern Sikkerhet
Vi vil ikke selge (eller handle eller leie) personlig identifiserbar informasjon til andre selskaper som en del av vårt vanlige forretningsforløp. Vi bruker det siste innen krypteringsteknologi, og alle ansatte som vi ansetter må signere en konfidensialitetsavtale som forbyder dem å avsløre all informasjon som den ansatte har tilgang til, til andre personer eller enheter. Hva slags e-post sender du til kunden?
Vi sender e-postinnhold til våre kunder som kan inkludere følgende:
Transaksjonspost, Fraktvarsling, Ukentlig avtale, Opprykk, Aktivitet.

Nyhetsbrev og e-post kampanjer:
Vi bruker e-post til å kommunisere nyheter og spesielle kampanjer til våre medlemmer. Hvis du heller ikke vil motta disse meldingene, kan du klikke på abonnementslinken på e-posten, og du vil bli avmeldt fra postlisten umiddelbart og uten kostnad.
Hvordan abonnerer jeg?
Du kan avslutte abonnementet ved å bruke linken fra et nyhetsbrev eller din personlige abonnementsinnstilling etter innlogging.